Moon Brooch

Iata ca m-am tinut de cuvant si am realizat si un set de brose care sper sa va placa.

Brosele sunt desprinse din razele de argint ale lunii si mangaierile calde ale toamnei tarzii care mai zaboveste putin pe la noi!


Brosele din seria "Moon" pot fi purtate atat la o esarfa sau la un pulover din tricotaj cat si ca si accesorii pentru par.
Pentru prima brosa am folosit fir argintat si sfere de Piatra Lunii (sintetica), la a doua am folosit sfere de agat albastru fatetat iar la ultima cristale de sticla fatetata.

Pret - 45 lei

Va las si o melodie foarte draguta....romantica...Blue Moon !

Autumn Leaf


Iata ca pana la urma toamna s-a asezat pe o frunza si...statornica cum e ea, in perioada asta, s-a transformat intr-o brosa ca sa o putem purta oriunde cu bucurie!






Pret - 35 lei

Autumn Ribbon

O fundita realizata din frunzele tarzii ale toamnei si un strop verde!

Pret - 30 lei

Late Storm

O furtuna tarzie de toamna surprinsa in firele argintate ale acestei brose...

Pret - 30 lei





Pure Red











Doua brose nazdravane si pline de energie realizate din fir de cupru ROSU!

Brosa simpla - 30 lei
Brosa brodata - 35 lei

Autumn Odyssey

Autumn Odyssey este chiar povestea Toamnei care blajina cum e ea, incepe sa se apropie de sfarsitul aventurii sale, cedand incet locul Iernii maiestuase.

Totusi mai are sa ne ofere in dar cateva raze blande de soare si odiseea sa, povestita intr-un pandant din fir argintat si un disc de agata maro.



Pret pandantiv - 65 lei
Pret lantisor de argint - 20 lei

Memories of past summer...


Vara a trecut, au trecut si zilele calduroase in care zambeam soarelui si ne aruncam in apa, cand cutreieram norii cu imaginatia si muntii cu pasul...au trecut, insa, au ramas printre cele mai frumoase amintiri. Asa cum amintirile le purtam in suflet indiferent de anotimp, la fel poarta si acest pandantiv prin florile, forma si culoarea lui amintirea verii care a trecut...

Pret pandantiv - 35 lei
Pret lantisor de argint - 20 lei

Bohemian mauve


Bohemian Mauve este, dupa cum ii sugereaza si numele, un pandantiv de inspiratie romantica in care perlele de cultura au ramas prinse in imbratisarea firului argintat, surprinzand irizatiile mov ale fluoritului, intr-o dupa amiaza calda de toamna tarzie.

Pret pandantiv - 40 lei
Pret lantisor de argint - 20 lei




Cercelusi Sweetie - lungi

Reiau putin seria cercelusilor Sweetie pentru ca au fost apreciati si chiar am avut solicitari pentru a-i realiza si mai lungi. M-am conformat si pentru moment am aceste doua modele. Pe viitor voi mai realiza si alte culori.

Prima pereche are doua sfere de cuart roz iar a doua pereche doua sfere de ametist.

Pret - 20 lei