Pure Love

Saptamana trecuta am fost intr-un loc superb...un colt desprins dintr-o poveste, acesta este lacul Ochiul Beiului.
Lacul isi are povestea sa, o poveste de iubire menita sa ramana adanc intiparita in sufletul nostru prin lacrima neasemuit de frumoasa lasata in inima padurii.
Legenda spune ca un bei turc tanar, foarte frumos si foarte bogat (ca doar de aceea era bei) a fost la vanatoare pe meleagurile unde acum se afla judetul caras-severin. Pe atunci banatul era sub stapanirea otomanilor care supuneau prin foc si sabie orice impotrivire a romanilor de pe acele meleaguri. Ajuns insa intr-o poiana, tanarul bei a zarit o frumoasa fata care isi pastea oile. Frumusetea ei l-a facut sa se opreasca si pe loc s-a indragostit foc de ea, bineinteles, sentimentele fetei au fost reciproce.
Dragostea lor a fost atat de mare incat nu a trecut mult si au planuit o nunta in secret in mijlocul padurii. Insa cum a aflat tatal beiului de aceasta, s-a hotarat sa ii desparta neaparat. In graba a trimis un calau sa omoare fata care ii era sortita tanarului bei. Fata il astepta in rochia ei alba in inima padurii, dar in loc sa isi intampine iubitul, sarmana fata si-a gasit sfarsitul sub lama nemiloasa a calaului. Tanarul bei isi gasi iubita fara suflare, iar in incercarea sa de a-i razbuna moartea s-a luptat cu garzile trimise de tatal sau. In lupta tanarul bei si-a pierdut un ochi. Cu inima sfasiata de durere pentru iubia sa, acesta isi curma viata cu un pumnal, iar in locul in care el si-a dat ultima suflare a aparut un lac neasemuit de frumos. Mereu albastru si limpede ca lacrimile pure varsate din iubire. Din locul unde a murit tanara fecioara a izvorat o cascada, alba si spumoasa, limpede si rece, sincera si suava ca gingasa fata.

Din apele limpezi ale lacului si stropii reci ai cascadei involburate s-a nascut acest set care celebreaza iubirea eterna.

Colierul este realizat din lacrimile indragostitilor cuprins intre firele suflate cu pulbere de argint iar inelul reprezinta unirea in fata eternitatii prin cel mai simplu gest: iubirea


Acesta este un set care vi-l ofer cu cele mai sincere sentimente...
Pret colier - 60 lei
Pret cercei - 20 lei
Pret inel - 20 lei












0 comentarii: