Dragonfly cluster

Desprinse din povestea zanelor si mangaiate de razele celor doi astri care ne ghideaza zilele si visele, libelulele sunt acele creaturi gingase care apar sa iti lumineze ziua cand nici nu te astepti.
Nascute din razele blande ale Soarelui si din pulberea argintie a Lunii, aceste fiinte magice insotesc spiritele naturii si au grija ca melodia armonioasa a naturii sa nu se opreasca niciodata. Suntem inconjurati de frumusete si gingasie iar cand noi uitam acest lucru,
fiti siguri ca in acea zi va aparea in calea voastra o libelula zglobie care va scutura, de pe aripile sale, putina pulbere magica peste sufletul nostru redandu-i stralucirea bucuriei de a visa si de a explora nemarginirea...

Prietenoase din fire, aceste libelule stiu cat de important este ca ele sa ne fie aproape, de aceea au preferat sa se transforme in bijuterii!


Pandantive, brose sau podoabe pentru par, acestea sunt modalitatile in care ele pot fi tinute aproape de suflet.






Pentru a le putea identifica mai usor, le-am si numerotat, insa nu uitati ca ele pot aparea in orice combinatie de culori si materiale...nu va limitati imaginatia la aceste cateva modele. Eu promit sa fac cat mai multe insa sper sa primesc sugestii si de la voi!



L1 - 40 lei
L2 - 30 lei
L3 - 30 lei
L4 - 25 lei
L5 - 25 lei
L6 - 25 lei
L7 - 25 lei
L8 - 25 lei
















































































































0 comentarii: